Welke kampeerder ben jij?

Iedereen reist op een andere manier. Sommigen verkiezen exclusieve all-in hotels, anderen verblijven liever in verschillende hotels om meerdere plaatsen te ontdekken, anderen zijn dan weer avontuurlijker en kiezen voor een vogelvrije vakantie in een camper of caravan. Maar niet alle vakantiegangers zijn hetzelfde! Herken je jezelf in één van volgende reistypes?  

De “Back to the roots”-persoon 

Sommige reizigers nemen genoegen met het absolute minimum. Weg met luxe all-in hotels met zwembaden en cocktails à volonté...  Hallo ongerepte natuur, goed gezelschap en ontsnapping aan de drukte! Dit type reizigers houdt van de eenvoudige dingen in het leven en maakt maar al te graag tripjes onder het mom ‘Back to the roots’.   

De planner 

Vakantie is voornamelijk een kwestie van rust, zonder stress wakker worden en de streek in je eigen tempo verkennen. Maar personen die graag de controle behouden zien dit volledig anders. Uitslapen? No way. Geen strakke planning? Moeilijk. Dit type reizigers houdt zich het liefst aan een op voorhand uitgestippelde planning voor een geslaagde vakantie.  

De avonturier 

In tegenstelling tot de georganiseerde planner, doet de avonturier waar hij of zij op dat moment zin in heeft en is stilzitten geen optie. Over het algemeen nemen ze graag risico's, verlaten ze maar al te graag hun comfortzone en genieten ze met volle teugen van nieuwe avonturen. Hun motto? Je leeft maar één keer! 

De ontspanner 

Hun motto? Geen stress. Een beetje zoals de avonturier, leeft de ontspanner van dag tot dag en maakt het liefst zo weinig mogelijk plannen. Reizen is voor dit type gelijk aan rust en ontspanning. Geen stress met het vinden van een vlucht, het boeken van een hotel, het plannen van activiteiten... Daarom is reizen met de motorhome of caravan voor hen de ideale keuze!  

De influencer 

Ah Instagram, het sociale netwerk dat ons leven binnendringt en waar mensen prachtige en inspirerende beelden op delen, vooral van camperreizen (Je hoort ons niet klagen 😉). Veel mensen fotograferen hun reisavonturen, anderen aanbidden instant fotografie. Dus, haal je smartphone boven, fotografeer je camperavonturen en tag ons @campawaybe!  

Wil je op de hoogte blijven van Campaway, inspirerende reisverhalen en praktische informatie? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.