Een last minute én betaalbare vakantie... Overweeg een camper of caravan!

De bagage inpakken en vertrekken, dat is de levensstijl die perfect past bij kampeerders. Wil je er even tussenuit? Spring gewoon in je camper of caravan en ga op een last minute avontuur voor een zeer lage prijs!  

Heb je nog nooit gereisd met een camper of caravan? Maak kennis met een unieke ervaring 

Campers en caravans zijn, als transport en huis tegelijk, populair bij veel reizigers. Ermee op reis gaan, garandeert een buitengewone vakantie. Je stippelt je reis volledig uit, of plant niks concreet en go with the flow! Een kampeertrip is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen en te genieten van het onverwachte. Een concept dat zowel kinderen als ouders aanspreekt. 

Benieuwd naar dealers in je buurt? Surf dan naar de Campaway Store Locater.  

Een last minute trip met de camper of caravan, een uitstekend idee! 

Je kent het wel... Het weekend komt eraan en er is prachtig weer op komst. Je wilt niks liever willen dan er even tussenuit te knijpen, maar alle vluchten zijn volgeboekt en de hotelprijzen zijn torenhoog. Met een camper of caravan heb je dit probleem niet! Ontdek de verschillende modellen van caravans en campers op de Campaway Store Locater tegen schappelijke prijzen.  

Reizen met de camper of caravan bied je tal van mogelijke routes. Als je kiest voor een last minute reis, ervaar je geen stress bij het zoeken naar een vlucht, treinticket, hotel... Je vertrekt op elk moment, maakt hier en daar een tussenstop en je geniet optimaal van de adembenemende omgeving. Kortom, met een camper of caravan heb je volledige controle over je reis. 

Campers en caravans, goedkope vakanties verzekerd 

Ben je er rotsvast van overtuigd dat kamperen met de camper of caravan iets voor jou is? Ga er dan eentje kopen. Er zijn namelijk tal van voordelen aan verbonden. Gemiddeld bedragen de kosten van een caravan of camper 6.000 euro per jaar. Wetende dat liefhebbers ongeveer 120 nachten per jaar kamperen, dan komt dit neer op 50 euro per nacht. Wat veel goedkoper is dan een overnachting op hotel! 

Is een nieuw voertuig een te grote investering? Denk dan eens na over de aankoop van een tweedehands model! Je vindt alle dealers op de Store Locator pagina van campaway.be. Verhuurbedrijven verkopen hun recreatievoertuigen vaak na een seizoen waardoor het mogelijk is om interessante deals te sluiten.  

Als je niet zeker bent over het model dat het beste bij jou past, overweeg dan om er één te huren. Hierdoor kan je verschillende modellen, en diverse manieren van reizen ervaren. Het kan bovendien een tussenstap zijn voor de aankoop van een eigen voertuig! De huurprijzen zijn in het laagseizoen meer dan redelijk, van 600 tot 700 euro per week. In het hoogseizoen variëren de prijzen van 1500 tot 1800 euro per week, afhankelijk van de grootte en de voorzieningen van het voertuig.  

Sta jij te popelen om op reis te gaan met de camper of caravan? Breng onze partners dan een bezoekje voor meer informatie. De Store Locator van Campaway toont je heel eenvoudig de dichtstbijzijnde verdeler.